smalle_banner_1.jpg

De Activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten die in verbinding staan met de Franse cultuur, zoals het bekijken van Franse films, wijnproeverijen en lezingen over de Franse literatuur. Ook worden activiteiten die doelen op de beroepsoriëntatie en een filmcyclus gecombineerd met lezingen georganiseerd worden. Natuurlijk organiseert de Activiteitencommissie ook gezellige borrels in de leuke cafés van Utrecht!

De Reiscommissie (RC) organiseert en verzorgt leuke reizen en excursies, zoals bijvoorbeeld een leuke dagreis naar Lille, Brussel of een andere stad en om het jaar de Parijsreis. De eerstvolgende Parijsreis zal zijn in april 2018. In het studiejaar 2016 - 2017 organiseert de RC een andere meerdaagse reis naar een Franstalige bestemming. Tevens regelt de Reiscommissie ook activiteiten tijdens reizen.

De Introductiecommissie Frans organiseert ieder jaar de activiteiten van de introweek van de studie Frans. In de week voordat de colleges beginnen organiseren we de ontvangst en zorgen we ervoor dat iedereen elkaar beter kan leren kennen. Ook gaan we ieder jaar op introductiekamp. Daarnaast organiseerden we ieder jaar t/m 2009 een dagtrip naar Parijs.

De FEESTcie hield zich voorheen bezig met feesten organiseren en/of tappen op studiefeesten, zoals bijvoorbeeld Let's GO! of het svMT Kerstgala. De afgelopen jaren is dit geheel in samenwerking met het svMT georganiseerd, maar in het komende studiejaar 2016 - 2017 zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om met onze penningmeester en anderen van de studie Frans of andere studies die bij het svMT horen het kerstgala van svMT te organiseren! Ben jij hierin geïnteresseerd? Mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort van ons!

De nieuwscommissie verzorgde voorheen met regelmaat het digitale nieuwsmagazine voor leden en geïnteresseerden: Petits Potins de Cercle. Dit heeft een aantal jaren stilgelegen, maar tegenwoordig verspreiden we onze leuke nieuwtjes via onze digitale nieuwsbrief Nouvelles. Heb jij nog roddels, leuke verhalen of spetterende foto's waar de hele vereniging van moet kunnen meegenieten? Of wil je deel uitmaken van deze commissie die vanaf studiejaar 2016-2017 met grote waarschijnlijkheid weer zal worden opgestart? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..