Weekreis 4-8 juli

Gepubliceerd op 3 mei 2022 om 14:33

Het is zover: de weekreis staat gepland en de inschrijving kan beginnen! Dit jaar vindt de tweejaarlijkse Parijs-reis weer plaats, ga je ook mee? schrijf je in!

 

Wat: weekreis Parijs

Wanneer: 4 tot en met 8 juli

Kosten: €300,-

Inschrijving loopt tot: 13 mei

 

Het plan is om met de flixbus naar Parijs te reizen, om vervolgens in een hostel in het 9e arrondissement te verblijven. Vanuit de vereniging zijn enkele activiteiten gepland, maar uiteraard is er genoeg tijd om zelf op pad te gaan!

 

De kosten bedragen €300,-. Hiermee worden de reis, het hostel en de activiteiten betaald. Daarnaast houden we een kleine marge aan. Goed om te weten: Cercle heeft een aardig bedrag gewonnen om uit te geven aan de reis. Dit betekent dat we (afhankelijk van het aantal deelnemers) een korting van minimaal €20,- kunnen aanbieden! Deze korting wordt na afloop van de reis samen met eventueel resterend budget naar de deelnemers overgemaakt.

 

Zie je de flixbus niet zitten en wil je zelf vervoer regelen? Geef het even aan bij de opmerkingen!

 

Bij betaling in 1 keer dient het volledige bedrag binnen enkele dagen na inschrijving overgemaakt te worden. Bij betaling in delen is het 3x €100,-, met als betalingstermijnen: bij inschrijving, 31-05 en 30-06. De betalingen worden voldaan via Tikkie.


Voorwaarden

  • deelnemer gaat akkoord met de betaling van het volledige bedrag, in 1 keer of in delen
  • deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zaken als zorg in het buitenland
  • bij annulering deelname worden annuleerbare kosten teruggestort
  • drugs en alcohol mogen op de heenreis niet meegenomen worden