smalle_banner_1.jpg

 Bestuur XI der SVF Cercle


A propos de nous

Voorzitter

Marnix Satter

Hoi allemaal !

Ik ben Marnix Satter en dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van deze mooie studievereniging. Dit jaar zit ik in mijn derde jaar Franse taal en cultuur en daarnaast studeer ik ook geschiedenis. Ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Gameren, een pittoresk dorpje aan de Waal vlakbij Zaltbommel. Inmiddels heb ik al een leventje opgebouwd in Utrecht en ben ik daar vaak te vinden. Dit jaar volg ik de vakken van het literatuurpakket en zal de studie afronden met een scriptie aan het einde van blok 4. Verder vermaak ik me met borrelen, lezen en met muziek maken.

 

Voor Cercle zal ik me onder andere inzetten voor een inclusieve vereniging waarin zowel bachelor-, als master-, TLC- en LAS-studenten terechtkunnen. Laten we er een mooi jaar van maken met leuke, interessante activiteiten, mooie reizen en gezelligheid. Jullie kunnen terecht op onze bestuurskamer voor al je vragen of voor de gezelligheid. Faisons Cercle ensemble!


Secretaris

Anna Zwart

Hoi! Ik ben Anna Zwart, ik vervul dit jaar de functie van secretaris van de studievereniging Cercle. Ik ben derdejaars student Franse Taal en Cultuur en woon in Utrecht, waar ik naast de studie werk in een kledingzaak. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, het liefst naar het Louis Hartlooper Café, ben ik graag buiten en trek ik baantjes in het zwembad. Ik hou van mode, van wijntjes drinken met vriendinnen en nieuwe steden ontdekken.


Penningmeester

Suzanne Kappé

Salut! Ik ben Suzanne en ik ben penningmeester bij Cercle, dus ik hou me vooral bezig met de geldzaken van cercle. Ik studeer Frans, waar ik het verdiepingspakket literatuur heb gekozen en Geschiedenis, waar ik me verdiep in de eigentijdse geschiedenis van Europa. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, musea bezoeken, tekenen (en ga zo maar door)…! 


Commissaris Intern

Jan Garritzen

 

Ik ben Jan, 22 jaar en vierdejaars student Frans. Dit studiejaar ben ik de Commissaris Intern van SVF Cercle. Dat betekent dat ik me vooral bezig houd met alle commissies die Cercle rijk is.

Naast m'n studie werk ik bij de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam, waar ik werk op kantoor en curling clinics geef (echt een topsport!). Naast werken op de ijsbaan schaats ik er natuurlijk ook. Dit doe ik bij SKITS, een studentenvereniging in Amsterdam. In de zomer ben ik daar weer aan het wielrennen.

Ook ben ik actief bij scouting. Na jarenlang gewoon jeugdlid te zijn geweest ben ik momenteel begeleider van een groep en organiseer ik nu weekenden en zomerkampen.

Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om met het huidige bestuur én de enthousiaste commissies er een mooi jaar van de maken!


Commissaris Extern

Stella Koelink

Ik ben Stella, 19 jaar en ben net begonnen aan het tweede jaar, waarin ik de vakken van littérature et culture met veel plezier volg. In het bestuur van Cercle vervul ik het komende jaar de rol van commissaris extern, wat betekent dat ik de banden met instanties buiten Cercle onderhoud. Verder lees ik in mijn vrije tijd veel, hou ik ervan om vintage winkels af te gaan en kan ik ook erg genieten van een avondje bankhangen met Netflix!