Vacature Direct Service Medewerker

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 02:17

Geïnteresseerd in het beleggersleven, klantvriendelijk en willend om je studie Frans in de praktijk te brengen? Lees hier dan verder over het bericht van Binck Bank.

Parlez-vous Français? Ben je service- en klantgericht? Dan zoeken wij jou! Voor een internationaal project vormen wij een nieuw team die onze klanten gaan helpen met een breed scala aan vragen over een nieuw state-of-the-art beleggersplatform. Jij kent de taal, wij leren jou alles over beleggen en ons platform!

Direct Service MedewerkerVoor deze functie zoeken wij nieuwe collega's die zich kunnen verplaatsen in de klant om een ​​eersteklas klantervaring te bieden in een omgeving die steeds digitaler wordt. Vanwege het internationale karakter, bedien je klanten in zowel Frankrijk, België als Nederland.

Het team bestaat uit 35 medewerkers, werkzaam op het hoofdkantoor in Amsterdam. Je helpt klanten met een breed scala aan vragen, variërend van vragen over beleggen tot vragen over het platform. Daarnaast word je een integraal onderdeel in het optimaliseren van de klantervaring om de processen verder te digitaliseren.

Meer weten? Neem een kijkje bij de pagina van de vacature:

https://www.werkenbijbinck.nl/vacatures/vacature-direct-service-medewerker-frans-nederlands-parttime-1124357

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.