Lid worden van Cercle

Als je lid wilt worden van Cercle, de leukste studievereniging van de studie Franse Taal & Cultuur aan de Universiteit Utrecht,                                                          vul dan hier het inschrijfformulier in!

Het lidmaatschap van Cercle duurt in principe drie jaar en bedraagt €30,-. Wil je maar één jaar lid worden van Cercle, dan kost dit €12,50. Ben je vierdejaars bachelor student en ook vierdejaars lid van Cercle? Dan betaal je slechts €7,50 voor één jaar! De contributie dient voor 1 oktober op onze rekening                    NL65 INGB 0004 9095 72 overgemaakt te zijn.

Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus het daaropvolgende jaar. Uitschrijvingen gebeuren automatisch als het lidmaatschap verloopt en er wordt een herinnering gestuurd om je lidmaatschap eventueel te verlengen als alumnus-lid of 4ejaars bachelorstudent.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Cercle d'Amis

Ben je geen student van de bachelor Franse taal en cultuur, maar heb je wel interesse in Cercle? Dan kan je je nu inschrijven voor de Cercle d'amis. Het gaat om een vrijblijvend lidmaatschap, waarmee je wel recht hebt op bijvoorbeeld het bijwonen van activiteiten. Deze 'vriendengroep' is gemaakt voor alle belangstellenden van de Franse taal en cultuur, ook al volgen zij deze bachelor niet. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de Cercle d'amis, wat je rechten zijn en hoeveel het gaat kosten? klik dan op de button hieronder voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Alumnus-lid

Klaar met je bachelor/master, maar wil je wel betrokken blijven bij de studie Franse taal en cultuur en contact blijven houden met je medestudenten? Of heb je vroeger Franse taal & cultuur gestudeerd aan de Universiteit Utrecht? Wordt dan alumnus-lid bij Cercle voor maar €5,- per jaar!

Alumnus-lid zijn bij Cercle houdt het volgende in:

  • Je krijgt net als normale Cercleleden de nieuwsbrieven (Nouvelles) per mail om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.
  • Je mag meegenieten van elke Cercle-activiteit en krijgt daar speciale kortingen.
  • Er zal 1 à 4 keer in het jaar een speciale alumni-activiteit worden georganiseerd.

Zo kun je gemakkelijk met alles wat de Franse cultuur omringt bezig blijven en in contact komen/blijven met (vroegere) medestudenten Frans.