Huidig bestuur

Bestuur XIV (2021-2022)

Bestaande uit: Patrick Heuvelman (voorzitter), Marit Pleijte (secretaris), Veerle van der Meij (penningmeester) en Renske Wibbels (commissaris intern).


À propos de nous


Voorzitter

Patrick Heuvelman

Hoi,
Ik ben Patrick Heuvelman en 20 jaar. Ik ben woonachtig in Garderen, een klein dorpje op de Veluwe. Momenteel zit ik in het tweede jaar en ben ik eerstejaars Spaansstudent en doe ik nog een minor literatuurwetenschap. Ik heb ooit voor deze studie gekozen, omdat ik erg geïnteresseerd ben in talen en voornamelijk de Romaanse talen. In mijn vrije tijd lees ik wat en verdien ik nog wat bij bij de Lidl. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen in het bestuur. Ik hoop dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken en ook wat meer offline kunnen doen.

Secretaris

Marit Pleijte

Hey!
Ik ben Marit, 20 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Frans😊 Ik volg hierbinnen het verdiepingspakket LCO. Verder volg ik nog wat vakken bij Taal-en cultuurstudies, waar ik nu in mijn derde jaar zit. Af en toe ga ik buiten het studeren om naar de sportschool, maar dit gebeurt helaas minder vaak dan ik zou willen. Ook spreek ik soms met vrienden af om een drankje in de stad te doen. Ik heb er zin in om dit jaar de secretaristaken op me te mogen nemen!


Penningmeester

Veerle van der Meij

Hoi allemaal! Ik ben Veerle, ik ben 21 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van Franse Taal en Cultuur! Naast Frans ben ik ook bezig de bachelor Economics & Business Economics af te ronden. Ik zal deze maand starten als penningmeester van het bestuur waar ik heel veel zin in heb en ik hoop jullie allemaal dit jaar veel te zien op de borrels en activiteiten!!


Commissaris Intern

Renske Wibbels

Bonjour tout le monde!
Ik ben Renske en ik ben dit jaar commissaris bij Cercle. Ik ben tweeëntwintig - bijna drieëntwintig - jaar en ik zit nu in mijn tweede jaar van de Bachelor Frans. Samen met mijn vriend woon ik in een appartementje in Deventer, waar ik tevens op zaterdagen in een boekwinkeltje werk. Naast de studie speel ik dwarsfluit en viool en ben ik graag creatief bezig. dit jaar ga ik me er samen met de commissies voor inzetten om er weer een leuk jaar van te maken!