Huidig bestuur

Bestuur XVI (2023-2024)

Bestaande uit: Fabienne van Leeuwen (voorzitter), Milse van der Laan (secretaris), Marit Pleijte (penningmeester) en Lisa van der Hammen (commissaris intern).


À propos de nous


Voorzitter

Fabienne van Leeuwen

Salut, 

Mijn naam is Fabienne en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Franse taal en cultuur en ik volg ook een minor kunstgeschiedenis. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met lezen, yoga en hardlopen. Ook houd ik heel erg veel van reizen, dus ik kijk enorm uit naar de dagreis en de weekreis!
Dit jaar ben ik de voorzitter van de studievereniging Cercle, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik hoop dat ik er dit jaar voor kan zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen veel plezier kan gaan maken.

 

Secretaris

Milse van der Laan

Hoi!

Ik ben Milse, 23 jaar en derdejaars Frans student. Daarnaast zit ik in mijn vierde jaar van Liberal Arts and Sciences, een brede studie waarbinnen ik mij in de Bestuurs- en organisatiewetenschappen specialiseer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en te sporten. Ook doe ik graag leuke dingen in Utrecht, een stad waarin ik met veel plezier woon. Ik kijk er naar uit om dit jaar jullie secretaris te zijn en hoop jullie vaak bij de borrels tegen te komen!


Penningmeester

Marit Pleijte

Bonjour!
Ik ben Marit, ben 22 jaar en ben inmiddels al vierdejaars bij Frans en bij de studievereniging Cercle. Ik heb twee jaar geleden ook een bestuursjaar gedaan en was toen secretaris, maar dit jaar mag ik de rol van penningmeester vervullen :) Naast Frans ben ik nu druk bezig met vakken van rechten. In mijn vrije tijd hockey ik en vind ik het leuk om af en toe een wijntje te drinken en een heerlijk Frans kaasje te verorberen. Ook kan je me af en toe in de Lebkov vinden, waar ik druk aan het oefenen ben om latte art te kunnen maken (lukt tot nu toe nog niet geweldig). Ik heb heel veel zin in komend jaar en hoop jullie allemaal op onze leuke activiteiten en reizen te zien!


Commissaris Intern

Lisa van der Hammen

Coucou !
Mijn naam is Lisa van der Hammen, ik ben 20 jaar oud, woon in Tilburg en ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Franse taal en cultuur. In mijn vrije tijd hou ik me heel erg bezig met muziek en zal je mij vaak kunnen vinden bij allerlei verschillende concerten. Of het nou muziek luisteren, muziek maken of erop dansen is, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ook spreek ik graag met mijn vriendinnen af en ben ik altijd in om een koffietje te doen. Ik ben altijd al heel enthousiast geweest over de studie en ik hoop dat ik het enthousiasme dat ik met mij meedraag naar jullie over kan brengen door middel van de commissaris intern te zijn. Laten we er samen een heel joyeuse jaar van maken, ik hoop jullie allemaal snel te zien!
Groetjes <3