Huidig bestuur

Bestuur XV (2022-2023)

Bestaande uit: Patrick Heuvelman (voorzitter), Milse van der Laan (secretaris), Rowan Veldkamp (penningmeester), Sonne Straal (commissaris intern) en Colleen Klinger (commissaris extern).


À propos de nous


Voorzitter

Patrick Heuvelman

Hoi,
Ik ben Patrick Heuvelman en 20 jaar. Ik ben woonachtig in Garderen, een klein dorpje op de Veluwe. Momenteel zit ik in het tweede jaar en ben ik eerstejaars Spaansstudent en doe ik nog een minor literatuurwetenschap. Ik heb ooit voor deze studie gekozen, omdat ik erg geïnteresseerd ben in talen en voornamelijk de Romaanse talen. In mijn vrije tijd lees ik wat en verdien ik nog wat bij bij de Lidl. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen in het bestuur. Ik hoop dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken en ook wat meer offline kunnen doen.

Secretaris

Milse van der Laan

Hoi!

Ik ben Milse, 22 jaar en tweedejaars Frans student. Daarnaast zit ik in mijn derde jaar van Liberal Arts and Sciences, een brede studie waarbinnen ik mij in de Bestuurs- en organisatiewetenschappen specialiseer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en te sporten. Ook doe ik graag leuke dingen in Utrecht, een stad waarin ik met veel plezier woon. Ik kijk er naar uit om dit jaar jullie secretaris te zijn en hoop jullie vaak bij de borrels tegen te komen!


Penningmeester

Rowan Veldkamp

Bonjour à tous et toutes,
Ik ben Rowan, 19 jaar oud en ben tweedejaars student Frans. Komend jaar zal ik nog wat enkele vakken volgen binnen de studie Frans en tegelijkertijd volg ik de Educatieve Minor om mijn (beperkte) tweedegraads bevoegdheid te halen. Ik hoop me nog meer te kunnen verdiepen in literatuur en ik heb er zin in om dit jaar als penningmeester een bestuursfunctie te mogen vervullen!


Commissaris Intern

Sonne Straal

Hoihoi,

Ik ben Sonne Straal, 22 jaar oud alweer!
Ik ben al heelveelstejaars student rechten en dit jaar ben ik tweedejaars student van de bachelor Franse taal en cultuur. Naast mijn studie houd ik heel erg van reizen, fotografie, lekker eten (maken) en ben ik ook erg actief bij de roeivereniging Triton. Dit jaar mag ik de taak van Commissaris Intern vervullen in het bestuur en daar heb ik mega veel zin in!
Laten we er een leuk en actief jaar van maken:)

BisouBisou

Commissaris Extern

Colleen Klinger

Salut!

Ik ben Colleen Klinger, 22 jaartjes oud!! Ik zit in mijn tweede jaaar van franse taal & cultuur. Waarom ik deze studie heb gekozen? Omdat ik zelf frans ben en dit voor mij een manier is om mij dichter bij mijn familie te voelen. Ook probeer ik op deze manier de vraag te beantwoorden die mij voor altijd gaat achtervolgen, namelijk: ''Hoe was mijn leven geweest als mijn ouders in Frankrijk waren gebleven?''. Voor de rest heb ik ook een aantal leuke hobbies, zoals: zingen voor mijn YouTube kanaal (colleen ml), ballet, hiphop, tekenen en sporten bij BasicFit. Ik mag de functie van commisaris extern opvullen en ik hoop, maar ik denk het zonder twijfel, dat dit een heel leuk en gezellig jaar gaat worden.

Gros bisous, Colleen