Reiscommissie

De Reiscommissie (RC) organiseert ieder jaar de reizen en excursies, zoals bijvoorbeeld een dagreis naar Lille, Brussel of een andere stad. Daarnaast vindt om het jaar de 'Parijsreis' plaats, zo ook in dit studiejaar! In de kerstvakantie zal de RC tevens een dagreis organiseren. Bij elke reis zitten daarnaast veel activiteiten, die de RC natuurlijk ook haar rekening neemt.

 

De Reiscommissie bestaat dit jaar uit :

Eveline

Bonjour, ik ben Eveline, 18 jaar en zit nu in het eerste jaar van de bachelor Franse taal en cultuur. In de zomer heb ik ’t gezellige Breda verlaten en ben ik verhuisd naar Utrecht. Ik hou van kunst, cultuur, muziek, voor eigenlijk bijna  alles kan je me enthousiast maken. Omdat ik van reizen en gezelligheid hou ben ik bij de reiscommissie gegaan, om zo samen leuke reisjes te organiseren.

Veerle

Hoi allemaal!! Ik ben Veerle, ik ben 20 jaar en ik ben eerstejaars student Frans! Naast Frans studeer ik ook Economics and Business Economics in Utrecht, waar ik inmiddels derdejaars ben.
Ik heb heel veel zin om dit jaar alle reizen te plannen en er een top tijd van te maken! :)

Patrick

Hoi ik ben Patrick, 19 jaar en woonachtig in Garderen, een dorpje op de Veluwe. Ik ben eerstejaars student Frans en heb deze studie gekozen, omdat ik in het algemeen de romaanse talen mooi vind en in het bijzonder het Frans. Ik heb ondanks de huidige situatie er zin in om deel uit te maken van de RC en het beste ervan te maken.

Naomi

Hallo! Ik ben Naomi en ben nog net 19 jaar oud. Ik ben tweedejaars en doe dit jaar het vakkenpakket Langue et culture en een minor Duits, omdat ik alle talen eigenlijk wel interessant vind. Ik woon nog thuis aangezien ik niet al te ver van Utrecht vandaan woon. Ik zit dit jaar voor de tweede keer in de reiscommissie en hoop erg dat dit jaar allebei de reizen wel door kunnen gaan! ;)

Anne

Hoi! Ik ben Anne en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding en ik heb gekozen voor het pakket langue & culture. Ik woon op kamers in Amersfoort, maar vanwege corona ben ik nu weer vooral thuis, dat wil zeggen in Haaksbergen ( een dorpje in het verre oosten van ons land). Buiten de studie kijk ik graag films en series (onder een lekker warm dekentje), waarbij qua films Lord of the Rings toch wel een van mijn all-time favourites is - ik ben dan ook altijd in voor/ organiseer graag filmavonden/marathons (hoe langer, hoe beter). Verder lees en fotografeer ik graag (natuur-fotografie), hou ik (natuurlijk) van reizen én hou ik van een avondje uit, waarbij je me sowieso kan vinden op de dansvloer- en ik moet bekennen dat ik als Twentenaar een zwak heb voor tentfeesten.

De vorige commissies bestonden uit:

 • 2022-2023: 
 • 2021-2022: 
 • 2020-2021: Patrick Heuvelman, Veerle van der Meij, Eveline Meiners, Anne ter Welle en Naomi van de Braak 
 • 2019-2020: Anne Brouwer, Hanna Hurenkamp en Mark Wijnholt
 • 2018-2019: Julie van Veelen, Renée Otten, Jade van den Boogaart, Veerle Snels en Dominique van Beekveld (voorzitster)
 • 2017-2018: Josephine Willems (commissaris), Anna Zwart, Suzanne Kappé en Birgitte van As.
 • 2016-2017: Sanne Schooten (commissaris), Isabel Vis, Josephine Willems en Siham Majait.
 • 2015-2016: Geert Jan Lustig, Roos Landman, Sanne van Veghel, Siham Majait, Annigje van der Hoek
 • 2014-2015: In dit jaar heeft de AC de dagreis georganiseerd
 • 2013-2014: Nicole Heins, Anouk van Croesdijk, Susanne Koppenol, Charley van 't Leven
 • 2012-2013: Nicole Heins, Josephine Raaijmakers, Charley van 't Leven
 • 2011-2012: Charley van 't Leven, Daniëlle Gevaerts, Joyce Kuijf, Nadine Stunnenberg, Anne Mook
 • 2010-2011: Charley van 't Leven, Daniëlle Gevaerts, Margot de Sera, Tjamke van der Ven, Suzanna Zwart
 • 2009-2010: Carla Tonnon, Charley van 't Leven, Heleen Schonewille, Margot de Sera, Tjamke van der Ven, Silke de Kruif
 • 2008-2009: Bestuur I (2008-2009).