Commissies

 

Activiteitencommissie :: AC

 

De Activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten die in verbinding staan met de Franse cultuur, zoals het bekijken van Franse films, wijnproeverijen en lezingen over de Franse literatuur. Ook worden activiteiten die doelen op de beroepsoriëntatie en een filmcyclus gecombineerd met lezingen georganiseerd worden. Natuurlijk organiseert de Activiteitencommissie ook gezellige borrels in de leuke cafés van Utrecht!


 

Reiscommissie :: RC

 

De Reiscommissie (RC) organiseert en verzorgt leuke reizen en excursies, zoals bijvoorbeeld een leuke dagreis naar Lille, Brussel of een andere stad en om het jaar de Parijsreis. In het studiejaar 2018 - 2019 organiseert de RC een andere meerdaagse reis naar Avignon. Op 2 januari 2019 zal de RC de dagreis organiseren naar Liège. Tevens regelt de Reiscommissie ook activiteiten tijdens reizen. De eerstvolgende Parijsreis zal zijn in april 2020.


 

Introductiecommissie Frans :: ICF

 

De Introductiecommissie Frans organiseert ieder jaar de activiteiten van de introweek van de studie Frans. In de week voordat de colleges beginnen organiseren we de ontvangst en zorgen we ervoor dat iedereen elkaar beter kan leren kennen. Ook gaan we ieder jaar op introductiekamp. Daarnaast organiseerden we ieder jaar t/m 2009 een dagtrip naar Parijs.


 

Nieuwscommissie :: NieuwsCIE

 

De nieuwscommissie verzorgde voorheen met regelmaat het digitale nieuwsmagazine voor leden en geïnteresseerden: Petits Potins de Cercle. Dit heeft een aantal jaren stilgelegen, maar tegenwoordig verspreiden we onze leuke nieuwtjes via onze digitale nieuwsbrief Nouvelles. Heb jij nog roddels, leuke verhalen of spetterende foto's waar de hele vereniging van moet kunnen meegenieten? Of wil je deel uitmaken van deze commissie die vanaf studiejaar 2016-2017 met grote waarschijnlijkheid weer zal worden opgestart? Mail dan naar: secretaris@svf-cercle.nl.


 

Bachelor: Opleidingscommissie Frans

 

De opleidingscommissie is een commissie bestaande uit twee docenten en twee studenten. De opleidingscommissie is er om de studie Frans te evalueren en om verbeteringen voor te stellen.


 

Master: Verschillende opleidingscommissies

 

Naast de OC Frans bestaan er in de masterfase verschillende opleidingscommissies. Wij brengen de opleidingscommissies van de meest gevolgde masters na een bachelor Franse Taal en Cultuur graag onder jouw aandacht.


Promotiecommissie: Promocie

 

De Promocie, zoals deze commissie ook wel wordt genoemd, is verantwoordelijk voor het promoten van Cercle. Het is namelijk zaak om onze vereniging bekender te maken voor sponsoren, zusterverenigingen en andere omstanders en hiermee helpt de Promocie ons!


Kascommissie

 

De kascommissie let toe op de taken van de penningmeester en zorgt dat eventuele fouten worden hersteld.