Informatie eerstejaars

Salut! Allereerst welkom bij de studie Franse taal en cultuur aan de UU! Leuk dat je voor ‘onze’ studie hebt gekozen en natuurlijk hopen wij dat het ook voor jou de goede studiekeuze zal zijn geweest.

Naast de studie Frans zijn wij er als Cercle voor om jou ook naast de colleges een leuke tijd te laten beleven, door onder andere activiteiten en reizen te organiseren. Wil je weten wat wij als Cercle precies doen? Neem dan een kijkje bij Over Cercle.

Wanneer je je wilt inschrijven bij Cercle, kun je het digitale inschrijfformulier op onze site invullen. Verder is het dan nog nodig dat je voor het begin van het academische jaar €30 overmaakt naar NL65 INGB 0004 9095 72 ten name van S.V.F. Cercle te Utrecht. Dit is de contributie voor 3 jaar. Een jaar lid worden is ook mogelijk. Voor meer informatie over de contributie, zie het kopje lid worden.

Verder zoeken we altijd eerstejaars die in onze Activiteiten- en Reiscommissie willen deelnemen. Heb je hier interesse in? Mail dan vooral naar info@svf-cercle.nl. Ook voor alle andere vragen over Cercle of over de studie Frans kun je ons mailen.

Graag tot ziens bij onze activiteiten!