Huidig bestuur

Bestuur XIII (2020-2021)

Bestaande uit: Swen van Geel (voorzitter), Sterre 't Hart (penningmeester), Anne Brouwer (secretaris) en Pol van Tilburg (commissaris intern)


À propos de nous

Voorzitter

Swen van Geel

Salut! Als (aankomend) voorzitter is het wel zo handig dat iedereen weet wie ik ben, vandaar dat ik me kort voor zal stellen. Mijn naam is Swen van Geel, ik ben negentien – bijna twintig – jaar oud. Hoewel ik actief op zoek ben naar een kamer in Utrecht woon ik nog steeds thuis in Noord-Brabant. Het kost me elke dag dan ook zo’n vier uur om in de Domstad te komen, maar dat heb ik er graag voor over. Wat is er immers leuker dan je bezig te houden met je passies? Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar van Frans. Dat zal wat anders gaan dan normaal, maar dat hoef ik jullie niet uit te leggen. Buiten het studeren lees ik graag boeken in zowel Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarbij mijn favoriete auteur Franz Kafka is, ben ik reislustig en verdiep ik me in zo’n beetje alles wat met geschiedenis te maken heeft. Daarnaast schrijf ik zelf af en toe wat en luister ik graag muziek. Vooral het chanson doet het bij mij goed. Aznavour, Dalida, Piaf en vele andere helden zijn veelvuldig in mij  afspeellijsten te vinden. Ik ben niet bepaald een sportief type, maar des temeer houd ik ervan met vrienden af te spreken. Het coronavirus heeft het belang van vriendschap enorm benadrukt. Thuis studeren mag dan zo zijn voordelen hebben wat reistijd betreft, maar qua gezelligheid scheelt het alles. Tenslotte ben ik een nuchter persoon die altijd wel in is voor een grapje.

Secretaris

Anne Brouwer

Hallo! Ik ben Anne en ik ben dit jaar de secretaris van Cercle. Ik zal me even heel kort voorstellen. Ik ben op het moment 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van de studie. Ik woon nu nog in Bunnik, maar dat gaat voor heel korte duur zijn. Geen idee waar ik daarna weer terecht kom... On verra. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor onder andere een groot deel van de mailtjes, de Nouvelles en de notulen.


Penningmeester

Sterre 't Hart

penningmeester@svf-cercle.nl

Ik ben Sterre en ik zal dit jaar de functie van penningmeester vervullen. Vorig jaar zat ik in de AC en dat beviel goed, dus een jaar bestuur leek me een mooie opvolging hiervan. Als penningmeester zal ik me natuurlijk bezighouden met alle geldzaken van Cercle. Ik zit nu in m’n tweede jaar van Frans en heb gekozen voor het verdiepingspakket ‘langue et culture’. Op de uni doe ik naast Frans ook nog het honoursprogramma van geesteswetenschappen. Maar ’t studentenleven draait natuurlijk niet alleen om studeren! In mijn vrije tijd voetbal ik bij Ody en speel ik piano. En tegen een drankje doen zeg ik ook geen nee :)


Commissaris Intern

Pol van Tilburg

Intern@svf-cercle.nl 

Salut! Een aantal kennen mij wellicht nog van vorig jaar. Mijn naam is Pol, derdejaars student Frans inmiddels en afkomstig uit Utrecht. Daarnaast ben ik dit jaar aan Nederlands begonnen en rond ik  ‘lentement mais sûrement’ mijn studie bij de UvA af. Wel woon ik nog gewoon in het stadje, momenteel in een studentenhuis, vergezeld door onze huiskat. Wat laatste informatie over mezelf, ik ben tweeëntwintig lentes jong, voetbal graag en ben niet vies van het nachtleven in dan wel de Domstad, dan wel andere plaatsen waar het levendig is. Aankomend jaar zal ik, net als het afgelopen jaar, de functie van Commissaris Intern vervullen. Door de huidige omstandigheden zullen activiteiten en reizen niet meer hetzelfde als de voorgaande jaren verlopen. Echter is het mijn taak er alsnog het beste van te maken. Ondanks de beperkingen die zich voordoen, heb ik vertrouwen in het jaar en zie ik jullie hopelijk bij de eerste (en natuurlijk ook de latere) activiteiten.