Huidig bestuur

Bestuur XII (2019-2020)

Bestuur XII der SVF Cercle


À propos de nous

Voorzitter

Dominique Beekveld

Bonjour,

Ik ben Dominique en ik zal dit jaar de voorzitter zijn van SVF Cercle.
Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van Franse taal en cultuur. Hiernaast volg ik momenteel ook de educatieve minor en sta ik dus voor de klas. Ik hoop volgend jaar te kunnen beginnen aan de educatieve master. Ik ben al twee jaar actief geweest in de commissies van Cercle (activiteiten en reizen) en heb het hier heel erg naar mijn zin gehad. Vandaar dat ik er dit jaar voor heb gekozen om een bestuursjaar te doen.

Mijn grootste taak binnen de vereniging is het aanspreekpunt zijn voor de leden en de personen van buitenaf. Je kan mij dus alles vragen! Voor de rest zijn mijn taken meer gericht op het interne deel van de vereniging en het bestuur. Dit betekent dat ik (samen met het bestuur) achter de schermen er heel veel aan doe om de vereniging draaiende te houden. 

Secretaris

Julie van Veelen

Hoi! Ik ben Julie van Veelen en ik zal dit jaar de functie van secretaris vervullen bij Cercle. Ik zal me even kort voorstellen en daarna mijn taken toelichten als secretaris. 

Ik ben 19 jaar en zit in mijn tweede jaar van Franse taal en cultuur. Ik heb gekozen voor het verdiepingspakket 'Langue et contexte'. Ik ben namelijk erg geïntereseerd in de etymologie van Franse woorden. Daarnaast houd ik van de Franse kunst en kunst in het algemeen. Daarom ben ik dit jaar ook begonnen met Kunstgeschiedenis. Vorig jaar heb ik in de reiscommissie gezeten bij Cercle. We hebben toen 2 reizen gepland: een dagreis naar Liège (Luik) en een meerdaagse reis naar Avignon. Dat was wel een hoogtepunt van mijn tijd bij Cercle.

Dit jaar zal ik als secretaris het mailcontact bijhouden en de 'rechterhand' van de voorzitter zijn. Ik zal Dominique dus helpen bij allerlei klusjes!

 


Penningmeester

Jade Bogaart

penningmeester@svf-cercle.nl

Salut! Ik ben Jade Bogaart, 20 jaar, en vervul dit jaar de rol van penningmeester binnen de vereniging. 

Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Franse Taal & Cultuur en heb al flink wat leuke dingen beleefd samen met de andere leden Cercle. Na twee jaar gezellig meeborrelen en in flink wat commissies gezeten te hebben besloot ik te solliciteren voor het bestuur, met succes! 

Als penningmeester zal ik mij bezighouden met de geldzaken van Cercle, wat zeker niet onbelangrijk is!

 

Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen.

Bisous!


Commissaris Intern

Pol van Tilburg

Intern@svf-cercle.nl 

Salut, ik ben Pol, eenentwintig lentes jong en de Commissaris Intern dit jaar. Dat wil zeggen dat ik de commissies binnen SVF Cercle beheer. Hiermee ben ik onder andere verantwoordelijk voor de dag- en weekreis en daarnaast nog alle activiteiten.

Verder zit ik in mijn tweede jaar van Frans - literatuur als hoofdrichting- en ben ik ook nog actief op de UvA, al dan niet op een laag pitje. Vrijetijdsbesteding bestaat vooral uit voetballen en uitgaan, redelijk cliché, maar toch allebei heel leuk om te doen.

Vorig jaar heb ik daarnaast al in de AC gezeten en het leek me toen leuk om iets meer zeggenschap te hebben over de activeiten en reizen. Vandaar dat ik gekozen heb voor deze functie. 

 


Commissaris Extern

Renée Otten

Hey!

Ik ben Renée, 19 jaar, en ik vervul dit jaar de functie van Commissaris extern. Dit houdt in dat ik contact onderhoud met alle partijen buiten Cercle. Ook organiseer ik evenementen die vanuit deze contacten voortkomen. Hiervoor moet ook de nodige promotie gemaakt worden, ik zal dan ook de Promocommissie aansturen. 

Ik ben tweedejaars student Frans en volg het verdiepingspakket Langue et Contexte. Het leukste aan Cercle vind ik dat je heel veel meer plezier uit je studie kunt halen naast het studeren zelf! Mijn hoogtepunt was de reis naar Avignon vorig jaar, die ik mede heb georganiseerd met mijn lieve Reiscommissie. Maar je weet wat ze zeggen, nooit stoppen op je hoogtepunt! Ik ben dan ook van plan nog heel veel uit mijn tijd bij Cercle te halen.