Activiteiten

1 keer in de maand organiseert Cercle een borrel in één van de leuke cafés in Utrecht, favoriet is De Beurs (aan De Neude), maar in principe is elk café mogelijk en afwisseling is wel zo gezond.

De borrels beginnen meestal vanaf 21:30 uur 's avonds, maar soms beginnen ze ook al ’s middags, afhankelijk van wat qua studierooster het beste uitkomt. In de Agenda kan je zien op welke locatie en op welke tijdstip de borrel wordt gehouden. Kom gezellig eens langs bij onze borrels, of je nou wel of geen lid bent van Cercle, je bent van harte welkom!

Reizen

Cercle streeft ernaar 2 uitstapjes per studiejaar aan te bieden. Deze uitstapjes zijn in de meeste gevallen dagreizen, wat betekent 's ochtends vroeg weg in Utrecht en 's avonds laat weer terugkomen in Utrecht. In de onderwijsvrije week in april vindt om het jaar een 4/5-daagse culturele Parijsreis plaats, mede-georganiseerd door onze docenten: Mme Foux en Mme Lavéant. Foto's en verslagen van deze reizen vind je terug op onze Facebookpagina. In ieder geval zetten we ons in om elk jaar meerdere (dag)reizen voor onze leden te organiseren, want waar leer je beter Frans dan in Frankrijk zelf?